Behandelingen  


Onze diensten

Bij Fuhua massagesalon willen we onze klanten laten genieten van een ontspannende behandeling. Zeker in deze drukke tijden met veel stress kan een momentje voor jezelf veel verschil maken. Daarom doen we niets liever dan mensen zoals u helpen, elke dag weer. Om te zorgen dat u er, na een op Chinese leest geschoeide behandeling, weer een tijd fris tegenaan kunt. Verkoelend voetbad

Op deze zomerse dagen krijgen we het snel warm. Daarom heb ik speciaal Chinese voetkuipen die zowel voor warm als koud voetbad gebruikt worden. 
Voor nu bied ik nog enkel koud voetbad aan. Verkwikkend en ook goed voor het gehele lichaam. Het kost niet veel tijd en het voelt fantastisch. Misschien eens proberen? 

10 minuten:   € 10
20 minuten:   € 20 

Traditionele Chinese massage

Een van de kenmerken van Chinese massages is dat zij over het algemeen niet bedoeld zijn voor verwennerij of ontspanning. TCM-massages zijn meestal diepe weefselmassages die gericht zijn op het behoud of herstel van de gezondheid.

Een ander belangrijk concept van massagebehandelingen in China is de holistische benadering: massage wordt opgevat als het beïnvloeden van het hele wezen van de patiënt, niet alleen het fysieke lichaam.

An Mo Massage kan ruwweg vertaald worden als druk-wrijf-kneed. Voor het beste effect wordt deze massage op de droge huid uitgevoerd. Het is de voorloper van de Chinese Tui Na Massage. An Mo was de gebruikelijke benaming voor massagetherapie in China voordat de naam Tui Na gangbaar werd tijdens de Ming-dynastie (1368 CE - 1644 CE).

Het is mogelijk om deze behandeling op verzoek op een acupressuurmat te ondergaan, voor extra stimulatie van de spieren.30 minuten:   € 30
45 minuten:   € 42.50

55 minuten:   € 45

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is een lichaamsmassage direct op de huid, waarbij een massageolie wordt gebruikt. Ontspanningsmassage zal je geest en lichaam ontspannen waardoor je even weg bent van de stress.
  

De massage stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de stofwisseling van de spieren. Door de ontspanning van het lichaam kunnen ook allerlei gevolgen van stress worden verzacht. Een ontspanningsmassage kan zowel geestelijk als lichamelijk heel goed  preventief werken voor het behoud van een goede gezondheid. Een volledige ontspanningsmassage  ontspant de spieren, maakt pezen, gewrichten en de spieren soepeler, stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen en giftige stoffen het lichaam sneller verlaten.

Het is fijn om na de massage even tijd voor jezelf te reserveren, plan geen drukke activiteiten maar geniet nog even na van je massage. 30 minuten:   € 30
45 minuten:   € 42.50

55 minuten:   € 45

55 minuten met speciale olie:   € 50 

Diepe krachtige massage

Deze massage wordt met meer kracht uitgeoefend. Ze dient vooral om pijn in diepere spierlagen aan te pakken en weg te nemen.  Ook wordt hierbij een speciale massageolie gebruikt die diep doordringt en een heilzaam effect bewerkstelligt. 
  

De massage kost meer kracht van de masseuse, en wordt lokaal uitgeoefend. Maar als de klant daarna met een glimlach weer de salon verlaat is het die moeite meer dan waard.30 minuten, excellent olie:   € 40
45 minuten, excellent olie:   € 60

55 minuten, excellent olie:   € 70


Hoofd, nek en schouder massage

Deze massagetechniek richt zich op het hoofd en de gebieden eromheen zoals gezicht, nek, bovenlichaam, arm en schouders, tevens boven- en onderrug.

 

De massage zorgt voor een diepe ontspanning van de gestreste spieren, stimuleert de bloedstroom en verbetert de werking van het lymfesysteem.30 minuten:   € 30
45 minuten:   € 42.50 

45 minuten met speciale olie:   € 45 

Gezichtsmassage

Na grondige reiniging zal de massage gestart worden. Tijdens de massage worden er verschillende technieken gebruikt, waaronder zachte strijkingen, knedingen en aanrakingen. Je gezichtsmassage begint vaak bij de kaaklijn en zal via de wangen omhoog bewegen naar oren, neus, ogen, slapen en ten slotte het voorhoofd.20 minuten:   € 20 

Hoofdhuid massage

Er is weinig dat een goede hoofdmassage niet kan verhelpen. Heb je last van hoofdpijn, slapeloosheid, stress, spierpijn, haaruitval, vermoeidheid of migraine? Dan is een hoofdhuid massage zeker het proberen waard.15 minuten:   € 15 

Chinflex (Chinese voetmassage)

Chinese voetmassage is niet alleen verwennerij voor de voeten, maar tevens een weldaad voor lichaam en geest. Een massage gebaseerd op de oude originele technieken, die in China sinds 4000 jaar worden toegepast.


De voeten, onderbenen en knieën worden intensief gemasseerd, er wordt gebruik gemaakt van de reflexzones op de voeten, de meridianen, de acupunctuurpunten en tevens extra punten, dit tegen onder andere slapeloosheid, diabetes etc.
In China zijn voetmassages al eeuwen lang erg populair en ook in West Europa weet men de laatste tijd deze weldadige vorm van massage te waarderen.

Het is ook mogelijk om een weldoende voetmassage van 15 minuten te boeken. Gewoon om de vermoeide voeten na een dagje winkelen even te ontspannen.15 minuten:   € 20
45 minuten:   € 45 
55 minuten:   € 50 

Hot stones massage [binnenkort]

De hot stones massage is een relatief nieuwe vorm van massage in Europa, terwijl het in principe een al eeuwenoud ritueel is dat diende als basis voor ontspannen en onthaasten. In China en India waren de stenen de voorlopers van de accupunctuur-naalden.
 

hot stone massage is een combinatie-behandeling waarbij de ontspannings massage wordt verrijkt met behaaglijk warme gladde basaltstenen. Dit geeft het effect dat er een diepere ontspanning ontstaat, maar ook dat de bloed en lymfestromen beter gaan stromen. Blokkades in spierweefsel worden makkelijker opgelost, niet alleen door de massage maar ook door de warmte. De temperatuur van de stenen waarmee de massage gegeven wordt ligt tussen de 45-50 graden. De warmte hiervan, dringt diep door in uw spieren en botten. Door de ultieme ontspanning verdwijnt de stress uit het lichaam en komt u mentaal tot rust.

Een hot stone massage ondersteunt en herstelt uw lichaam, voert afvalstoffen af en brengt het lichaam weer in balans! 


 45 minuten:   € 45 
55 minuten:   € 50 

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen bij onze leveranciers en groothandels.

De hierboven getoonde prijslijst is bindend en vervangt alle eventueel in omloop zijnde eerdere prijslijsten.


(c) 2022

FUHUA MASSAGESALON, in de Fortuinstraat 10 te Bergen op Zoom, gespecialiseerd in traditionele Chinese massage. 
    Ook voor een verfrissende voetmassage of andere behandelingen. Kijk bij behandelingen voor meer informatie.